Från 2010.11.17, kasa-lord.com


När vi gav ut Golden Harmony 2005 var den ensam i sitt slag – avslappningsmusik nykomponerad utifrån gyllene snittet. Den har spelats oräkneliga gånger under kroppsterapibehandlingar, på spa, i sveriges radio, under yogapass, över 2 000 gånger i amerikansk radio, i hemmen och på andra ställen där det finns behov av lugn, harmonisk och nedvarvande instrumentalmusik.

Nu 5 år senare släpps Golden Harmony 2. Det är samma gyllene-snittet-koncept, men med den skillnaden att den nya ges ut med miljöcertifiering från FSC. Förmodligen den första avslappnings-CDn i Sverige? Vi har letat men faktiskt inte hittat någon annan.

-Gjord av FSC-certifierat material i ett enda pappersstycke
-Miljövänligt sojavegetabiliskt bläck
-Miljövänligt lim
-Vattenbaserad lack
-Inga plastdetaljer

Hälsningar
Kasa-Lord

Provlyssna!

Köp nu!